دومین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تعامل، تبادل نظر و انتقال تجربیات و ارائه دستاوردهای محققان و پژوهشگران این حوزه، گسترش و توسعه فضای تعامل بین سطوح مختلف راهبردی و عملیاتی، فراهم کردن زمینه انجام تحقیقات و فناوری با کد 8213750 و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC ) با کد 10244-98191 ثبت و نمایه گردیده است. در این کنفرانس مباحثی از جمله زنجیره ارزش ساز راهبردی ( حلقه های مفقوده رویکردهای تجمیع تقاضا، تجمیع منابع، تجمیع قابلیت ها و تجمیع ظرفیت ) و همچنین آزمایشگاه مدیریت مورد بحث قرار خواهند گرفت.
آزمایشگاه مدیریت از روش های مهم در یادگیری مهارت های مدیریتی دانشجویان و کارکنان طراحی و راه انداری "آزمایشگاه یادگیری مدیریت" است. آزمایشگاه یادگیری و بازی های مدیریتی قدمتی طولانی در عرصه مدیریت دارد. در این بین استفاده از شبیه سازهای مدیریتی (Simulation) نیز از بهترین ابزارهای مورد استفاده شده در آزمایشگاه های مدیریتی قلمداد می شود. یک شبیه ساز، درگیری فعال در دانش پژوهان ایجاد می نماید به طوری که آنان نقش ایفا می کنند، نه اینکه تنها چیزی را بخوانند و آنالیز نمایند. آنان تصمیم می گیرند و نتایج تصمیمشان را در پاسخ به دیگر بازیگران و خروجی شبیه سازها مشاهده می کنند.
آزمایشگاه مدیریت با استفاده از 4 نوع محصول و ابزار مختلف محتوای خود را تکمیل می نماید و براساس این 4 حوزه، به آموزش دانشجویان و پژوهش (تولیدعلم) اقدام می نماید: 1- سامانه های مجازی مدیریتی 2- مورد کاوی های هوشمند 3- روش های آزمایشگاهی و نرم افزارها و سخت افزارهای مرتبط 4- بازیوارسازی یا بازیکاری و مهارت های فردی و تیمی .