جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
 

جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور

جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با حضور ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و علی محمد سلطانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برگزار شد.
چهارشنبه، 16 آذر 1401 | Article Rating

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور با حضور ابوالفضل کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی و علی محمد سلطانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور برگزار شد.

کیانی بختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی ایران در این جلسه ضمن معرفی فعالیت ها و اقدامات این سازمان، به بیان ظرفیت های این سازمان در حوزه آموزش های کاربردی؛ عالی بین المللی، مشاوره و تحقیق، اعتبارسنجی، ارزیابی و رتبه بندی و ... پرداخت.

 وی با اشاره به قدمت 60 ساله سازمان مدیریت صنعتی اظهار داشت: تا کنون بیش از 5000 طرح مشاوره‌ای  و 400 عنوان آموزش کاربردی اجرا کرده ایم و آماده ایم با توجه به پیشینه همکاری و تعاملات بین المللی با دانشگاه های آلمان فرانسه، هلند و ایتالیا، دوره های مورد توافق با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران را برگزار کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی تصریح کرد: ما شبکه مشاوران سازمان را به گونه ای تقویت کرده ایم که مسیر ایفای نقش ملی را تسهیل و شرایط را برای اعتلای برند کارفرمایی شرکت ها فراهم نمایند.

کیانی بختیاری در بخشی از سخنان خود آمادگی سازمان مدیریت صنعتی را برای برگزاری مشترک دوره های مدیریت تحقیق و توسعه، رتبه بندی تخصصی پژوهشگاه ها، رتبه بندی بخش های تحقیق و توسعه سازمان ها و بنگاه ها، آموزش و پژوهش های تحول آفرین و تسهیل در جذب نخبگان با استفاده از سامانه هدایت شغلی و کانون های ارزیابی این سازمان اعلام کرد و اظهار داشت: علاوه بر این آمادگی داریم در برگزاری رویدادهای شناسایی و شبکه سازی نخبگان؛ توسعه هسته های حل مساله و کانون های تفکر در جوار صنعت و کمک به اجرای دوره های پسادکتری در بخش های صنعتی با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران همکاری داشته باشیم.

وی با اشاره به طرح آموزش احیاگران اقتصادی افزود: آموزش 700 احیاگر اقتصادی از سوی حوزه معاون اول محترم رئیس جمهور به سازمان مدیریت صنعتی واگذار شده است که این کار به صورت مستمر انجام خواهد شد. البته این مشاوران در قالب سطوح خاصی همچون احیاگر خبره، احیاگر ارشد و ... رتبه بندی می شوند.

مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی خاطرنشان کرد: ارزیابی نماد و جایزه اقتصاد مقاومتی به سازمان مدیریت صنعتی واگذار شده و قرار است این سازمان 500 ارزیاب پایش اقتصاد مقاومتی را آموزش دهد.

کیانی بختیاری در بخش دیگری از سخنان خود بر امادگی سازمان مدیریت صنعتی برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی مرتبط با صنعت و دانشگاه، برگزاری دوره‌های آموزشی و حمایت از پایان‌نامه‌های این مقاطع، همچنین برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای ملی و بین‌المللی بصورت مشترک با صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران تاکید کرد.

در این جلسه علی محمد سلطانی رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور ضمن معرفی این صندوق اظهار داشت: ضرورت پشتیبانی مالی و معنوی از پژوهشگران و فناوران همواره مورد توجه سیاست‌گذاران کشور بوده است؛ از این رو سیاست تشویق و حمایت از پژوهشگران منجر به تشکیل صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور در سال ۱۳۸۲ توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی شد. در واقع این صندوق در تلاش بوده به عنوان بنیاد ملی علم ایفای نقش کند.

وی افزود: در طول دو دهه فعالیت اقدام های مؤثری را در حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور انجام داده است؛ که در حال حاضر با بیش از بیست و شش هزار عضو هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی مرتبط است. عمده فعالیت‌های این صندوق در حوزه‌های حمایت از طرح‌های پژوهشی، پسا‌دکتری، رساله دکتری، دکتری، کرسی پژوهشی، پژوهانه (گرنت) انجام می‌گیرد.

رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور یادآور شد: صندوق جهت توسعه و بروزآمدی فعالیت های خود درصدد استفاده از ظرفیت های اعضای هیات علمی سراسر کشور در چهار حوزه علوم و فناوری کامپیوتر- داده محوری؛ ترویج علم و فناوری؛ سیاستگذاری علم و علم سنجی در قالب طرح فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی در جامعه و صنعت است و می توانیم با سازمان مدیریت صنعتی نیز در این حوزه همکاری و تعامل داشته باشیم.

 وی افزود: صندوق می تواند به پژوهشگران عضو هیئت علمی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی کشور از جمله سازمان مدیریت صنعتی که دارای سوابق پژوهشی در سطوح ملی و بین المللی و با هدف حل مسائل اساسی کشور یا نظریه پردازی در حوزه های بنیادی اعتبار پژوهشی اختصاص دهد. این اعتبار پژوهشی در راستای اجرای یک برنامه راهبردی تحقیقاتی متشکل از مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و پروژه‌های هدفمند به پژوهشگران ممتاز حقیقی ایرانی مقیم ایران تخصیص می‌یابد.

سلطانی تاکید کرد: همچنین می توانیم به صورت مشترک دوره های توانمندسازی ترویج علم و فناوری با هدف فراهم کردن بستری برای ارائه و کارآمد کردن طرح‌های پژوهشگران دوره پسا دکتری برگزار کنیم.

در پایان مقرر شد تفاهم نامه همکاری میان سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران منعقد شود.

 

تصاویر
  • جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
  • جلسه هم اندیشی سازمان مدیریت صنعتی و صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
ثبت امتیاز
اشتراک گذاری
نظر جدید

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: